Huis verkopen Amsterdam

Huis verkopen Amsterdam

Huis verkopen in Amsterdam zonder hoge kosten? Wellicht kunnen we helpen zodat je niet een dure makelaar hoeft in te schakelen. Je bespaart op die manier duizenden euro’s. Geld wat je liever aan leuke dingen uitgeeft, nietwaar? 

Rellovo biedt jou de gelegenheid om met ondersteuning van experts jouw woning in Amsterdam voor een laag bedrag van 399 euro te verkopen. De woning wordt verkocht met behulp van plaatsing op Funda en we zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. 

Huis verkopen zonder makelaar

Je huis te koop zetten is een bijzonder en spannend moment in je leven. Je gaat immers je huis verlaten en je leven voortzetten in een ander huis. In de huidige woningmarkt kiezen tegenwoordig veel woningverkopers ervoor om hun huis zelf te verkopen zonder een traditionele makelaar. De reden? Het scheelt veel geld en jij houdt de touwtjes zelf in handen. 

Een makelaar is vanwege de hoge courtagekosten vaak erg duur. Heeft de woning een waarde van 400.000 euro dan kan je tot wel 5600 euro besparen. Veel geld dat je misschien liever uitgeeft aan je nieuwe hippe interieur of mooie reis. Bovendien ken jij alle unieke aspecten van jouw huis en is er niks leuker om dit te benadrukken tijdens een bezichtiging. Uit onderzoek is gebleken dat kopers het op prijs als niet de makelaar maar de eigenaar van de woning de rondleiding geeft. Jij kan namelijk alles over de buurt vertellen en kan meer dan een makelaar in Amsterdam over de ins en outs van je woning uitwieden.

Tegelijkertijd begrijpen wij dat dit ook erg spannend kan zijn, Rellovo helpt jou op weg en geeft het steuntje in de rug die jij nodig hebt. Ter ondersteuning krijg je een Rellovo expert aangewezen die al je vragen kan beantwoorden en er voor je is wanneer je hem nodig hebt. 

Snel en makkelijk zelf je huis verkopen

Van een luxe penthouse tot een starterswoning in Amsterdam en alles ertussen in. Ons team van Rellovo experts kennen de Amsterdamse huizenmarkt door en door. Ook kennen we de fijne kneepjes van het vak om jouw woning zo goed mogelijk op de woningmarkt aan te bieden en aan te prijzen op Funda. Hierdoor zal jouw woning in Amsterdam in een mum van tijd tegen een goede prijs worden verkocht! 

Je zal je misschien vast afvragen: hoe werkt het? Wanneer je het contactformulier hebt invult en wij contact met je opnemen, kan het verkoopproces beginnen. Bij Rellovo pakken wij elke verkoop individueel en persoonlijk aan: wat zijn de bijzondere kenmerken van je huis in Amsterdam? Wat maakt de buurt zo aangenaam? En waarom is jouw woning aantrekkelijk en leuker dan alle andere? In samenwerking met ons team zorgen we samen voor het beste resultaat met een snelle verkoop tegen een uitstekende prijs. 

Wanneer je de woning verkoopt via Rellovo ben je flexibeler dan wanneer je dit doet via een traditionele makelaar. Indien er een geïnteresseerde koper is, verzorg jij zelf op een voor jou geschikte tijd de rondleiding. Dit kan ook s ’avonds of in het weekend, jij bent aan het roer! Heb je een deal met de koper, dan stellen wij een koopovereenkomst op en is jouw huis verkocht. Jij doet het leuke gedeelte, wij de rest!

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en telt ongeveer 880 duizend inwoners. Amsterdam staat bekend als levendige stad met prachtige musea zoals Het Rijksmuseum, Van Gogh museum en het Anne Frank huis. Jaarlijkse komen er 30 miljoen toeristen Amsterdam bezoeken voor vele bezienswaardigheden, de bruisende stad, de gezellige restaurants en unieke sfeer die de stad Amsterdam kent. 

Wat Amsterdam onderscheidt van de andere steden in Nederland zijn de prachtige grachtenpanden en adembenemende grachten. Bovendien behoort Amsterdam tot een stad waar verschillende nationaliteiten samenkomen. Zelfs als een van de hoogste ter wereld, is dat niet cool?

Amsterdam bestaat uit veel verschillende buurten, met ieder zijn unieke aspecten. Zo is de Oude Pijp een van de hipste buurten van Amsterdam met veel uitgaansgelegenheden en vind je in de Apollo buurt veel luxueuze villa’s en fijne winkels. In welke buurt voel jij je thuis?

Wil jij jouw huis zelf snel en makkelijk verkopen in Amsterdam? Dan staat ons team met experts en veel kennis over de huizenmarkt in Amsterdam voor jou klaar!

Aangesloten bij

Funda logo