Huis verkopen Den Haag

Huis verkopen Den Haag

Wil jij je huis verkopen in Den Haag maar zonder hoge makelaarskosten? Wellicht biedt Rellovo ook voor jou dé oplossing. Met een team van professionals bieden we de juiste ondersteuning zodat je snel en makkelijk je huis in Den Haag verkoopt. Klinkt goed toch?

Huis verkopen zonder hoge makelaarskosten

De knoop is doorgehakt, jullie gaan verhuizen. Dit is natuurlijk super spannend maar het levert je misschien wel gelijk honderden vragen op. Wat is de waarde van onze woning? Hoe snel zal ons huis worden verkocht? Wat zijn de kosten die erbij komen kijken? Rellovo staat voor al deze vragen voor u klaar! Bij Rellovo heb je zelf de touwtjes in handen en bespaar je op dure makelaarskosten. Klinkt als muziek in de oren toch?

Wanneer jouw huis wordt verkocht voor 350.000 euro kan je wel ruim 4.800 euro besparen met Rellovo. Dit komt door de hoge courtagekosten die een traditionele makelaar rekent, dit ligt tussen de 1% en 2% van de verkooprijs van je woning. Bereken maar eens, hoeveel zou jij kwijt zijn aan courtagekosten?

Snel zelf je huis verkopen

Wanneer jij je huis wil verkopen wil je dat dit snel en voor de beste prijs gebeurt, nietwaar? Met behulp van ons team van gedreven experts met kennis van de markt hoef jij je daarover geen zorgen te maken. Je zal je vast afvragen: hoe werkt het? Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld bij contact, bellen we je voor een vrijblijvende intake. Hierna gaat ons team voor je aan je slag zodat jij jouw woning door honderden potententiële kopers onder de aandacht komt en niemand om je te koop staande huis in Den Haag heen kan.

Ons team is gevestigd in Den Haag en heeft geruime kennis van alle wijken en de Haagse huizenmarkt in het bijzonder. Samen kijken we naar de bijzonderheden van de woning waar we het beste op in kunnen zetten bij de verkoop. In de beschrijving nemen we de koper aan de hand en bieden hen de perfecte beleving. Wanneer jouw woning in Den Haag vervolgens wordt vergeleken met andere woningen komt deze als beste uit de bus. Zelf kunnen we aan de hand van de te koop staande woning in de buurt een juiste strategie op basis van prijs bedenken.

Hierna ga jij zelf, of door een van onze woning fotografen de woning op de foto zetten. Wil je zelf de foto’s maken van je woning? Uiteraard kan dit en zo bespaar je gelijk honderden euro’s. Kijk voor tips de blog: vastgoedstyling huis verkopen en woningfotografie. Ook moet er natuurlijk een aantrekkelijke tekst over je woning worden geschreven. Ben je niet zo’n ervaren schrijver met een aantrekkelijke schrijfstijl? Laten het dan aan onze experts over. Ook hier geldt. Jij staat aan het roer!

Na het bepalen van de vraagprijs, het maken van de foto’s en het schrijven van de aanbiedingstekst zullen wij je huis op Funda zetten. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk potentiële kopers jouw woning zien, kan de Funda advertentie op social media worden gedeeld. Vraag dit ook aan je vrienden/families/ collega’s ect. Zo zorg je ervoor dat nog meer mensen van jouw woning afweten!

Het leukste gedeelte kan beginnen: de bezichtigingen van je woning. Deze bezichtigingen verzorg je zelf en jij plant in wanneer het je uitkomt. Niet alleen houd je de touwtjes in handen, uit onderzoek is gebleken dat kopers liever de bezichtiging doen met de eigenaar. Tijdens de bezichtiging kan jij je enthousiasme overbrengen op de potentiële kopers en kan je alle bijzondere aspecten van jouw huis laten zien.

Potentiele kopers kunnen vragen als: is de cv ketel aan vervanging toe? Wanneer is deze keuken geplaats? Waarom ga je uit deze woning weg? Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent, dit geeft de geïnteresseerde een goede indruk en stelt hen gerust.

Heb jij de nieuwe kopers gevonden? Gefeliciteerd! Dan stellen wij de koopovereenkomst op en is je huis in Den Haag verkocht!

Wonen in Den Haag

Den Haag is met zijn 540 duizend inwoners de op een na grootste stad aan zee. Vanaf het centrum zit je binnen een kwartier met de tram een frisse neus te halen op het elf kilometer strand. Is dat niet heerlijk? Met al haar cultuur, kunst, de prachtige natuur, grachtjes en de gezellige pleintjes, is Den Haag een aantrekkelijke woonplaats.

Ook staat Den Haag natuurlijk bekend om de vestiging van de regering, het parlement en internationaal recht. De werkgelegenheid die dit met zit meebrengt is van positieve invloed op de stad Den Haag. Wie weet zie je Mark Rutte ineens voorbijlopen tijdens het shoppen! Het kan allemaal in deze mooie stad.

Den Haag bestaat uit acht stadsdelen: Centrum, Escamp, Haagse Hout, Scheveningen, Loosduinen, Laak, Leidschendam-Ypenburg en Segbroek. Deze stadsdelen hebben rustige woonwijken tot hippe en luxe wijken. Kortom, voor ieder wat wils!

Zelf je huis verkopen in Den Haag zonder hoge makelaarskosten? Dan kunnen onze experts niet wachten om met jouw woning aan de slag te gaan!

Aangesloten bij

Funda logo