Huis verkopen Rotterdam

Huis verkopen Rotterdam

Wil jij je huis verkopen in Rotterdam, en wil je geld besparen? Dan ben je bij Rellovo aan het juiste adres. Door het invullen van het contactformulier op de website nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op en kan het verkoopproces van start gaan!

Zelf huis verkopen in Rotterdam

Heb jij je droomhuis gevonden? Dan wil je waarschijnlijk dat jij je huidige woning snel en zonder al te hoge kosten wordt verkocht. Een woning verkopen hoeft niet duur te zijn. Wanneer je een online makelaar, zoals Rellovo, inschakelt kan je al snel veel geld besparen! Wanneer jij je huis verkoopt via Rellovo voor 350.000 euro, kan je ongeveer 6.500 euro besparen dan wanneer jij je huis verkoopt via een gewone makelaar.

Dit komt omdat je bij een online makelaar ook zelf je handen uit de mouwen gaat steken. Je gaat bijvoorbeeld zelf je woning fotograferen, een aanbiedingstekst voor op Funda schrijven en zelf de bezichtigen organiseren. Zelf de potentiele kopers rondleiden heeft zo zijn voordelen. Jij kan je enthousiasme overbrengen en alle gezellige plekjes van je woning laten zien. En zeg nou zelf, jij kan toch veel beter zelf de bezichtig van je woning uitvoeren dan een plaatselijke makelaar in Rotterdam? 

Voordelen Rellovo

Wij helpen met plezier jouw woning snel en voordelig te verkopen. We zetten de voordelen van Rellovo op een rijtje:

·      Jouw huis via Rellovo verkopen is een stuk goedkoper dan via een makelaar in Rotterdam

·      Je houdt de controle en bent daarbij flexibel. Daar komt bij dat je de woning als geen ander kent en daardoor makkelijk je huis in Rotterdam kan verkopen

·      Wij bieden tijdens het gehele verkoopproces van jouw huis professionele hulp in de vorm van kennis, ervaring en data van de huizenmarkt in Rotterdam

·      Wij maken een op maat gemaakte verkoopstrategie

·      Wij zetten jouw woning op Funda voor een optimaal resultaat

·      Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit en gaan tot het uiterste

·      Je kunt kiezen tussen vier pakketten en kiest de diensten die je echt nodig hebt 

Wil je meer voordelen weten over een online makelaar, kijk dan de blog: voordelen online makelaar.

Wanneer een potentiële koper geïnteresseerd is in jouw huis krijgt je daar een melding van en kan de bezichtig beginnen. Jij houdt de touwtjes in handen. 

Overigens is uit onderzoek gebleken dat potentiele kopers het liefst door de woningeigenaar worden rondgeleid. De woningeigenaar kan namelijk veel meer vertellen over het huis en de buurt dan een traditionele makelaar. Wanneer het vervolgens tot een deal komt, stellen wij de koopovereenkomst op en is je huis verkocht! Jij doet het leuke gedeelte en wij de rest.

Wonen in Rotterdam

Rotterdam is een levendige stad met 650.000 inwoners en heeft de grootste en belangrijkste haven van Europa. Rotterdam is een bruisende stad met leuke restaurants, unieke winkels, mooie musea en architectuur. Rotterdam is zelfs in 2017 uitgeroepen tot de ‘coolste’ stad van Nederland! Wie wil daar nou niet wonen?

Rotterdam kan je op veel manieren ontdekken, denk bijvoorbeeld aan met de fiets maar ook met een watertaxi, of waterbus. En zelfs met een vliegtuigje om de skyline te aanschouwen. 

De stad ligt aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Maas en de Rijn.Rotterdam komt aan zijn naam doordat in de dertiende eeuw in de Rotte een dam werd gelegd op de plek waar de Hoogstraat de Rotte kruist.

Wil je jouw huis in Rotterdam snel en voordelig verkopen? Dan staat ons team met professionals met raad en daad voor je klaar. 


Aangesloten bij

Funda logo