Huis verkopen Utrecht

Huis verkopen Utrecht

Gezinsuitbreiding? Gaan je kinderen het huis uit? Of wil je een huis met een grotere tuin? Wat jouw reden dan ook is om jouw huis in Utrecht te verkopen, vanzelfsprekend wil je dit snel en eenvoudig doen en het liefst niet teveel geld uitgeven. Bij Rellovo ben je aan het juiste adres! Ons professionele team staat met expertise en plezier voor jou klaar om samen jouw woning vlot en makkelijk te verkopen. Voor ons is het verkopen van huis een dagelijks terugkerend feest. Samen sterk is een gevleugelde uitspraak. Zo werkt het bij het verkopen van een huis in Utrecht via Rellovo ook. 

Door naar contact te gaan en het contactformulier in te vullen zet je de eerste stap en neemt één van de Rellovo experts contact op. Je huis verkopen in Utrecht gaat nu echt beginnen!

Huis verkopen zonder makelaar

Een huis verkopen in Utrecht via een traditionele makelaar is vanwege de hoge courtagekosten, een percentage van de verkoopprijs, best duur. De kosten van de makelaar rijzen de pan uit. Het percentage dat een gewone makelaar rekent is gemiddeld 1.38% van de verkoopprijs. Bij een verkoopprijs 300.000 euro is dit dus 4.140 euro. Geld dat je misschien liever aan die ene leuke bank uitgeeft, toch?

Is het eigenlijk wel nodig om een gewone makelaar in te schakelen om de woning te verkopen? Of wil je de touwtjes in handen houden tijdens het verkoopproces en flexibel zijn wanneer mensen jouw woning bezichtigen? Ook weet je alle leuke aspecten van de woning te benoemen, niet waar? Jouw huis verkopen doe je tegenwoordig gewoon zelf met de ondersteuning van een specialist met kennis en ervaring van de markt. Dit heet ook wel een online makelaar! Ben je benieuwd naar alle voordelen van een online makelaar? Check dan de blog: online makelaar!

Bij Rellovo kan je jouw huis in Utrecht al verkopen voor een buitengewoon laag bedrag van 399 euro. Je zult je vast afvragen: hoe werkt het? Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld en wij contact hebben opgenomen, heb je de keuze uit vier pakketten en kies je wat je echt nodig hebt. Daarna gaan we in overleg de prijs bepalen en wordt er een persoonlijke strategie en verkoopmethode door onze experts opgesteld.

Vervolgens wordt jouw huis op Funda gezet. Wanneer er een geïnteresseerde koper is, verzorg jij zelf op een voor jou geschikte tijd de bezichtiging. Indien er een deal met de koper uit voortkomt stellen wij de koopovereenkomst op en is jouw huis verkocht. Jij doet het leuke gedeelte, wij de rest!

Wonen in Utrecht

Utrecht is de vierde grootste stad van Nederland in de provincie Utrecht met 360 duizend inwoners. Utrecht wordt ook wel de Dom stad genoemd, dit komt door de Domtoren. De Domtoren is het beeldmerk van de stad en is met 112,32 de hoogste kerktoren van Nederland! Utrecht is een gezellige stad met veel bijzondere winkels, bruisende cafés, tuinen en hofjes waar je heerlijk kan ontspannen. Er zijn ook vele parken waar vaak leuke evenementen worden georganiseerd, zoals in het Wilhelmina park en in het Park Lepelenburg. Kortom, Utrecht is een gezellige stad met altijd wel iets te doen, wie wil daar nou niet wonen?

De stad Utrecht wordt omringd door de gemeenten: Zeist, De Bilt, Vecht, Montfoort, Nieuwegein, Houten, Stichtse, Bunnik, IJsselstein en Woerden. Dit zijn perfecte gemeentes als je rustig wil wonen maar toch op steenworp afstand van het gezellige Utrecht wil wonen!

Wil je jouw woning in Utrecht snel en voordelig verkopen? Dan staat ons team met experts voor je klaar!

Aangesloten bij

Funda logo