“Ons huis binnen no time voor de beste prijs verkocht.”

Verkoop je woning in vier simpele stappen

Je woning verkopen hoeft niet duur te zijn. Verkopen is eenvoudig en levert je bovendien een aardig zakcentje op voor een nieuw interieur?

Illustratie Woning aanmelden

Woning aanmelden

Voer je gegevens in en laat een van onze Rellovo-experts jou bellen. De eerste stap om je woning te verkopen is gezet.

Illustratie Waardebepaling en adverteren

Waardebepaling en adverteren

In overleg wordt de prijs bepaalt. We vragen relevante stukken op bij het kadaster en maken een dossier aan. Vervolgens zorgen we voor een juiste presentatie van de woning op Funda. De sleutel tot een succesvolle verkoop!

Illustratie Strategie bepalen

Strategie bepalen

Met een doordachte verkoop-strategie maken we het verschil zodat je je huis snel en voor de beste prijs verkoopt. Samen met jouw Rellovo-expert bespreek je de verkoopmethode zodat niemand om jouw huis heen kan.

Illustratie Verkopen

Verkopen

Is een koper geïnteresseerd in jouw woning? Dan krijg je een melding wanneer hij of zij staat te popelen om je woning te zien. Zijn jullie eruit en is de deal rond? Gefeliciteerd! We stellen de koopovereenkomst op en jouw huis is verkocht. Ja, zo simpel is het. Pas als je 100% tevreden bent zit het werk er voor ons op.

Zó bespaar je met de verkoop van jouw woning.

Wist je dat je duizenden euro’s kunt besparen met de verkoop van jouw woning?

Op jouw voorwaarden

Jij hebt de touwtjes in handen. Daar komt bij dat uit onderzoek is gebleken dat (potentiele) kopers het liefst door de woningeigenaar worden rondgeleid. Geen gladde verkooppraatjes. Waar wacht je nog op?

Plan zelf de bezichtigingen

Je plant de bezichtigingen in wanneer het jou uitkomt. Liever in het weekend of in de avond? Jij staat aan het roer. En de woning aanprijzen kan je zelf toch het beste omdat je deze door en door kent.

Maak je geen zorgen

De leuke dingen doe je zelf. Plaatsing op funda, het papierwerk en de juridische zaken worden gedaan door jouw Rellovo-expert. Dat zorgt voor rust en vertrouwen tijdens het gehele verkooptraject. Voor hulp of vragen kun je bij ons terecht. Ons team staat voor je klaar.

Besparen achtergrond afbeelding
Besparen achtergrond afbeelding
Besparing

via Funda

Makelaar + koffie € 5400
Rellovo € 399
Besparing € 5101

VERKOCHT

GRACHTENPAND

€590.000

Prinsengracht, Amsterdam

Icoon 2 slaapkamers

2 slaapkamers

Icoon 1 badkamer

1 badkamer

Icoon 95 m2

95 m2

Wil je ook een huis verkopen?

Neem contact op met Silke en bespaar duizenden euro’s.

Foto Silke

Silke Bosmans

Makelaar - Rellovo

E-mail Silke

De woning zonder een hoge courtage voor de beste prijs verkocht

Afbeelding
Icoon Bespaar duizenden euro’s

Door zelf de bezichtingen te doen, bespaar je vele duizenden euro’s. Rellovo zorgt voor een perfecte presentatie en de ondersteuning die je nodig hebt.

Icoon 24 / 7 support

Jouw persoonlijke Rellovo-expert adviseert je aan de hand van jouw wensen en budget. Vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar.

Icoon Snel en voor de juiste prijs verkocht

In overleg stellen we de verkoopprijs vast en bepalen we de strategie. Zodra er een akkoord is met de koper stellen we de koopakte op. Bij ons verkoop je de woning voor een juiste prijs en zonder zorgen.

Ervaringen met Rellovo

Review gebruiker
Ferdinand Klaver
Huis verkocht via Rellovo

Zoekende naar een betrouwbare makelaar voor niet teveel geld kwam ik Rellovo tegen. Wat ik vooral fijn vond, was dat ze eigenlijk altijd tijd voor je hebben en anders die wel voor je maken. Kundig en zeer behulpzaam. Volgende keer weer!

Review gebruiker
Mayra van der Hoef
Huis verkocht via Rellovo

Onlangs zijn mijn man en ik uit elkaar gegaan. Dan kan de verkoop van je huis je niet snel genoeg gaan. En wat denk je? Binnen twee weken was ons huis verkocht. Het geld wat ik ermee bespaard heb kwam goed van pas bij de aankoop van de bank die ik altijd wilde.

Review gebruiker
Gio Coolen
Huis verkocht via Rellovo

Ik ben freelancer en mijn vrouw was in verwachting, inmiddels gezond bevallen. Vanwege gezinsuitbereiding wilden we graag groter gaan wonen maar hadden de financiële ruimte niet om hoge makelaarscourtage te betalen. Gelukkig bood Rellovo uitkomst!

Review gebruiker
Iris van Vliet
Huis verkocht via Rellovo

Na een gesprek met de makelaar had ik het idee dat de verkoop van mijn appartement in de papieren ging lopen. Dat moest goedkoper kunnen dacht ik. Rellovo bevestigde mijn gevoel hierin en was transparant over de prijzen. Voor nog geen 400 euro binnen twee weken verkocht.

Review gebruiker
Esther Lôhlevink
Huis verkocht via Rellovo

Mijn vriend en ik houden van klussen. Ons oude huis waar we al een tijd woonden was klaar en voor ons voelde dat alsof we aan een nieuw hoofdstuk konden beginnen. Onderhandelen is niet echt ons ding. Vandaar dat we Rellovo vroegen dat voor ons te doen. We hebben ons huis verkocht ver boven de vraagprijs.

Review gebruiker
Pascal Kooijman
Huis verkocht via Rellovo

Onlangs verloor ik mijn baan en raakte van de regen in de drup. Ik kon mijn huis niet meer betalen. Als je ergens niet op zit te wachten zijn het hoge makelaarskosten natuurlijk. Gelukkig kon Rellovo mij precies de hulp bieden die ik nodig had en was mijn huis snel verkocht.

Review gebruiker
Ergun Yilmaz
Huis verkocht via Rellovo

Dit is niet de eerste keer dat ik mijn huis ging verkopen. Vroeger was ik dan afhankelijk van zo’n dure makelaar die doet wat ik eigenlijk zelf ook wel kan. Rellovo bood mij de ondersteuning die ik nodig zodat ik probleemloos mijn kon verkopen. Aanrader!

Review gebruiker
Niek Haaren
Huis verkocht via Rellovo

Ik had al een tijd het idee om mijn huis (zelf) te verkopen, maar ik had echt geen idee waar ik moest beginnen. Rellovo gaf mij de tips en de professionele ondersteuning die ik nodig had voor het verkopen van de woning. Binnen een week mijn huis verkocht!

Review gebruiker
Casper Schreurs
Huis verkocht via Rellovo

Een huis kopen is een spannend moment in je leven. Ik heb het als prettig ervaren om mensen over de woning te vertellen en hen rond te leiden. Wel heb je iemand aan de zijlijn nodig met verstand van zaken en kennis van het juridisch deel. In Rellovo vond ik dé match en heb duizenden euro’s bespaart.

Aangesloten bij

Funda logo