Gracht in Amsterdam

Makelaar Amsterdam

Overweeg jij om je huis in Amsterdam te verkopen om je droompaleis te vinden? En wil je dat dit snel en gemakkelijk gebeurt zonder torenhoge bedragen uit te geven aan een makelaar in Amsterdam? Dan is Rellovo wellicht de perfecte match.

Woningmarkt Amsterdam

Amsterdam is een gewilde bruisende stad waar veel mensen willen wonen en werken. De huizenmarkt in Amsterdam is de laatste jaren oververhit te noemen. Iedereen wil in Amsterdam wonen, van jonge gezinnen tot 65-plussers. Helaas is het aantal woningen in Amsterdam beperkt maar de vraag enorm. De gemiddelde huizenprijs in Amsterdam is de afgelopen jaren met 20% gestegen tot 485.000 euro. Landelijk is de gemiddelde huizenprijs 308.000. Dit is dus een verschil van 177.000 en komt met name door de hoge vierkante meter prijs.

De forse huizenprijsstijgingen zorgen ervoor dat veel mensen een flinke overwaarde op hun Amsterdamse woning hebben. Een waarde die je te gelde kunt maken door een grotere woning elders in Nederland te kopen.

Makelaars in Amsterdam

Wanneer jij je huis in Amsterdam wil verkopen zijn er drie opties die je kunt overwegen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten makelaars in Amsterdam. Nog altijd schakelen de meeste woningverkopers een traditionele makelaar in Amsterdam in. Er zijn in Amsterdam 435 makelaars, dus keuze genoeg!

Je kan natuurlijk ook helemaal eigenhandig je huis verkopen of een gedeelte zelf doen en hiervoor een online makelaar inschakelen. Zo’n makelaar inschakelen is tegenwoordig dé manier om je huis te verkopen. Vaak schakelt men een online makelaar in om kosten te besparen en zelf ook de handen uit de mouwen te steken. De besparing zal je direct duizenden euro’s opleveren.

Een ander vaak genoemd argument is dat je zelf betrokken bent bij het verkoopproces. Iets wat een potentiële koper aanspreekt blijkt uit onderzoek. Voor zaken waar je minder kennis en ervaring bij hebt is er een online makelaar die je voor je klaarstaat. Denk hierbij aan het opstellen van het koopcontract en vragen rondom verkoop. Deze beproefde methode van een makelaar op afstand spreekt vooral de moderne woningverkopers in Amsterdam aan. De meeste kopers zullen zich melden na publicatie op Funda. Dat is bij een makelaar in Amsterdam niet anders. In een tijd waar alles online wordt geregeld kan verkoop van de woning met de juiste ondersteuning vele voordelen opleveren.

Traditionele makelaars zijn meestal duur vanwege de hoge courtagekosten, deze kosten kunnen variëren tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs. Rellovo biedt jou met de juiste professionele hulp de mogelijkheid om de woning al voor 399 euro te verkopen. Hierdoor houd je veel geld over voor die ene leuke bank of mooie reis die je al zo lang wil maken. Rellovo staat met een team van experts en kennis van de huizenmarkt in Amsterdam met plezier voor je klaar. Ben je benieuwd naar alle voordelen van het inschakelen van een online makelaar? Neem dan contact op met de Rellovo makelaars in Amsterdam.

Huis verkopen met Rellovo

Je zal je vast afvragen: hoe werkt een online makelaar als Rellovo? Wanneer jij het contact formulier hebt ingevuld, kan het verkopen van de woning beginnen. Één van onze experts neemt contact op en samen met jou wordt de prijs bepaalt. Er zal worden gekeken naar het onderhoud van je woning, naar de bijzonderheden, naar de buurt en welke woningen er recent in de omgeving verkocht zijn. Dit om de perfecte prijs voor jouw woning te bepalen zodat hij snel en tegen de beste prijs wordt verkocht.

Dan begint het leuke gedeelte, de bezichtigen. Deze bezichtigingen verzorg je zelf en op een tijd die jou uitkomt. Tijdens deze bezichtiging kan je jouw enthousiasme overbrengen en alle bijzondere aspecten van het huis en de buurt vertellen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat potentiële kopers liever worden rondgeleid door de eigenaar dan door een makelaar. De eigenaar kan ook meer leuke anekdotes vertellen dan een makelaar in Amsterdam. Het onderhandelen kan je zelf of door ons laten doen, waar jij je prettig bij voelt. We stellen wel altijd de koopovereenkomst op en helpen je bij het juridische deel. Zo doe jij de leuke gedeeltes en wij de zaken waar kennis en ervaring vereist is. Wil jij de onderhandeling van de prijs van je woning zelf doen? Kijk dan voor tips de blog: tips onderhandelen huis verkopen.

Wonen in Amsterdam

Een appartement midden in de stad, een penthouse, een studentenwoning of een mooie twee-onder-een-kap in een rustige wijk. Amsterdam heeft het allemaal! Amsterdam is een bewegende stad, met 880 duidend inwoners, 99 wijken en 479 buurten. Elke buurt heeft zijn unieke en aantrekkelijke kanten. Zo heb je de Pijp, met veel gezelligheid en kunst. De Jordaan, waar je de ‘échte’ Amsterdammers vindt en de Grachtengordel met prachtige grachtenpanden. Kortom, voor ieder wat wils in Amsterdam.

Amsterdam staat ook vooral bekend om het toerisme. Jaarlijks komen er 30 miljoen toeristen Amsterdam bezoeken voor de mooie bezienswaardigheden en bruisende stad. De bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam zijn: Het Rijksmuseum, Het Anne Frank Huis, Madame Tussauds, de Dam en het Vondelpark. Het levert een mooie diversiteit op.

Wil je dichtbij Amsterdam wonen zonder de torenhoge woningprijzen? Dan kunnen de volgende gemeentes een leuke optie zijn: Amstelveen, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel en Zwanenburg.

Zit je erover na te denken om je huis te verkopen met behulp van een makelaar in Amsterdam? Overweeg dan eens Rellovo. Ons team met experts staat met alle kennis van de huizenmarkt in Amsterdam voor je klaar.


Aangesloten bij

Funda logo