makelaar Den Haag

Makelaar Den Haag

Je bent op zoek naar een makelaar in Den Haag? Het is belangrijk om de juiste partij in de arm te nemen wanneer jij plannen hebt om je huis te verkopen. Rellovo is een online makelaarskantoor voor de verkoop van allerlei type woningen in de regio Den Haag. We bieden dezelfde kwaliteit als een traditionele makelaar voor een voordelige prijs dat je duizenden euro’s kan besparen.  

Woning aanbieden in Den Haag

Den Haag is een veelzijdige stad waar veel te beleven is. Van Scheveningen tot Wateringen is het goed toeven in regio Den Haag. Van een starterswoning tot luxe penthouse kan jij je woning aanbieden om behulp van onze diensten te verkopen. De online makelaars van Rellovo zijn vakbekwaam en hebben geruime kennis van de lokale Haagse woningenmarkt. Bij Rellovo gaan we voor het beste resultaat tegen geringe kosten. Over het juridiche deel en de papierwinkel hoef jij je geen zorgen te maken. Onze Rellovo experts kunnen dit voor je uit handen nemen zodat je op andere dingen kunt richten.  

Woningmarkt

Wil jij je woning in Den Haag verkopen? Bij ons zit je goed. 

Het is op het moment erg druk op de Haagse woningmarkt. In Den Haag worden maar liefst 2.500 woningen aangeboden waarvan een belangrijk deel bestaat uit appartementen. Bij de verkoop van je woning kan je dus maar beter van goede huizen komen. 

Op de website maak je een keuze uit één van de vier pakketten waarmee je je kan onderscheiden en opvallen. Zo zorg je dat niet alleen je woning snel verkocht wordt, maar ook dat je er de beste prijs voor krijgt met de ondersteuning van Rellovo. Wij gaan hiervoor tot het uiterste en jouw belangen staan voorop.

Geld besparen

Den Haag kent een ruim aanbod van makelaars en het kan lastig zijn om de juiste makelaar te kiezen. Ons team van experts kent de markt in Den Haag goed en door slim te verkopen kan je duizenden euro’s besparen. Bij Rellovo verkoop je de woning al voor 399 euro waarbij je gemiddeld 5.101 euro bespaart ten opzichte van andere makelaars in Den Haag. Kies uit een van onze pakketten en pak die voorsprong. 

Voordelen Rellovo als makelaar

Wij helpen je graag met het verkopen van jouw woning. Wanneer je kiest voor Rellovo bepaapld je welke taken je zelf wilt uitvoeren en welke taken je wilt uitbesteden. Om het voor jou makkelijk te maken hebben we vier pakketten die beginnen vanaf een laag bedrag van 399 euro. 

We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Je kunt kiezen tussen vier pakketten en kiest alleen hetgeen je echt nodig hebt
  • We hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit en gaan tot het uiterste
  • We zorgen ervoor dat jouw woning op Funda staat het optimale resultaat bereikt wordt
  • We maken een op maat gemaakte verkoopstrategie
  • Jouw huis verkopen via Rellovo is een stuk goedkoper dan via een makelaar in Den haag
  • Je houdt de controle en bent daarbij flexibel. 
  • Verkopen doen je zelf. Jij kent de ins en outs wat de potentiele koper waardeert. 
  • Tijdens het gehele verkoopproces bieden we professionele hulp in de vorm van kennis, ervaring en data van de huizenmarkt in Den Haag
  • Jij doet het leuke gedeelte, wij doen de rest

Wonen in Den Haag

Den Haag is de bruisende grote Nederlandse stad aan zee. Den Haag kent een prachtige historische binnenstad met leuke restaurants, unieke winkels en grandioze architectuur. De vele trams die in de stad rijden zorgen ervoor dat je in no-time in het centrum of aan zee bent. Geen plek is onbereikbaar! Eenmaal gekozen voor Den Haag, ga je niet snel ergens anders wonen. 

Wil je jouw huis in Den Haag snel en voordelig verkopen? Dan staat Rellovo als dé online makelaar in Den Haag met raad en daad voor u klaar. Een informatiegesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Aangesloten bij

Funda logo