makelaar Rotterdam

Makelaar Rotterdam

Ben jij op zoek naar een makelaar in Rotterdam? Bij ons ben je bij het juiste adres. Om de verkoop van je woning goed te laten verlopen is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Rellovo is een online makelaarskantoor voor de verkoop van allerlei type woningen in de regio Rotterdam. Wij bieden jou dezelfde kwaliteit als een traditionele makelaar maar voor een fractie van de prijs. Je kunt hiermee dus direct duizenden euro’s besparen.

In Rotterdam vind je ruim 2.000 woningen die op de woningmarkt worden aangeboden. Dit maakt het lastig om op te vallen. Bij Rellovo zit je goed voor de verkoop van je woning. Ons team van professionals doet er alles aan om zoveel mogelijk aandacht bij potentiële kopers te krijgen. Wij hebben geen negen tot vijf mentaliteit en ondersteunen je tijdens het gehele verkoopproces.

De meeste woningen zal je vinden in Blijdorp, Stadsdriehoek en Groot IJsselmonde. In deze regio hebben wij veel kennis van de markt.

Bespaar kosten

Wanneer je kiest voor Rellovo ben je verzekert van lage kosten dan wanneer je dit via een traditionele makelaar doet. Wij trekken alles uit de kast om je woning te verkopen zodat jij de beste prijs krijgt.

Door de bezichtigingen en mogelijk de foto’s zelf te doen kan je veel geld besparen. Een besparing die op kan lopen tot vele duizenden euro’s waardoor jij de makelaarskosten dus laag houdt. Kies één van onze pakketten om te bepalen wat je zelf kan doen én wat je liever uitbesteedt.

Over Rellovo

Rellovo is een online makelaar die onder meer gespecialiseerd is in regio Rotterdam. Doordat wij geruime kennis hebben van de lokale woningenmarkt hebben weten we de ideale verkoopprijs en hebben we bijvoorbeeld informatie over hoe lang een woning gemiddeld te koop staat. Met een uitgekiende verkoopstrategie kan je hier je voordeel mee doen.

Bij Rellovo kies je uit één van de vier pakketten wat je echt gebruikt. Hierdoor bespaar je vele duizenden euro’s en hoef je geen courtagekosten te betalen zoals traditionele makelaars dit hanteren. Voor een vast laag bedrag van 399 euro is verkoop van de woning al mogelijk.

Voordelen makelaar Rellovo

Wij helpen je graag met het verkopen van jouw woning. Wanneer je kiest voor Rellovo bepaal je dus wat je zelf wil doen en welke taken je wilt uitbesteden.

We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

-       Uit de vier pakketten maak je een keuze wat je echt nodig hebt

-       Voor ons geen 9 tot 5 mentaliteit. We zijn pas tevreden als jij dat bent.

-       Jouw woning op Funda voor optimaal bereik.

-       Een op maat gemaakte verkoopstrategie voor snelle verkoop en juiste prijs

-       Voordeliger dan een makelaar in Rotterdam

-       Flexibiliteit en controle bij verkoop

-       Delen van ins en out wordt gewaardeerd door potentiele koper

-       Professionele hulp in de vorm van kennis, ervaring en data van de woningenmarkt in Rotterdam

-       Jij doet het leuke gedeelte, wij doen de rest

Wonen in Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Nederland en een fantastische stad om in te wonen. Rotterdam kent enorm veel restaurants, uitgaansgelegenheden en architectonische gebouwen. Er zijn ruim 45.000 woningzoekende dus een grote kans dat jij met de juiste hulp je woning snel en voor een laag bedrag verkoopt. 

Het is een bruisende stad en mede door de goede werkgelegenheid erg in trek bij een jong publiek. Wanneer je een huis in Rotterdam wilt kopen of verkopen is het slim om een makelaar in te schakelen. Met het netwerk en de deskundigheid van onze specialisten helpen wij jou met de verkoop van je woning waardoor je kansen aanzienlijk worden vergroot. Samen zetten we ons in om jouw woning goed te verkopen. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Verkoop jij je woning in Rotterdam ook in een mum van tijd en voor de beste prijs?

Aangesloten bij

Funda logo